Domáce firmy stále v ofsajde - Lipianska, Ľudmila
Kožiarsky a obuvnícky priemysel sa dostal z červených čísel. Prehľad základných údajov kožiarského a obuvníckeho priemyslu. Exportné aktivity kožiarského a obuvníckeho priemyslu.