CRM Ide o zákazníka
Obsahové vymedzenie pojmu CRM (customer relationship management). Integrovaný pohľad na zákazníka. CRM ako nástroj. Komunikácia so zákazníkmi. Investície do CRM. Oblasti CRM s najväčším vplyvom na finančnú výkonnosť podniku.