Česká republika: Rozpočty obcí a krajů
Správa Svetovej banky, ktorú spracovali Joao do Carmo Oliveira zo Svetovej banky a Jorge Martinez-Vazquez z Georgia State University na žiadosť Českej republiky. Popis súčasného územno-správneho usporiadania Českej republiky. Systém prideľovania výdajov jednotlivým úrovniam verejnej správy. Úloha nových krajov. Prideľovanie príjmov. Miestne zdroje príjmov. Súčasný systém dotácií. Dotácie miestnym rozpočtom v rokoch 1993-2000. Možnosti reformy.