Česká republika: Rozpočty obcí a krajů
Pokračovanie druhej časti Správy Svetovej banky o fiškálnych vzťahoch medzi jednotlivými úrovňami vlády v období transformácie. Dostupnosť pôžičiek pre územie samosprávy. Rozpočty územných samospráv.