K teoretickým otázkam štruktúrnej politiky - Melišek, František
Štruktúrna politika ako neoddeliteľná súčasť hospodárskej politiky. Dva hlavné prístupy k štruktúrnej politike (klasický a liberalistický prúd, keynesiánsky a neokeynesiánsky prúd). Druhy štruktúrnej politiky a ich klasifikácia.