Radikálny prevrat vo vymenúvaní osôb do funkcie likvidátora - Gavalec, Miroslav
Nový mechanizmus určený na likvidáciu akcií zavádza pripravovaná novela obchodného zákona. Právomoci spoločnosti - likvidátora. Činnosť likvidátora. Vzťah likvidátora k štatutárnemu orgánu spoločnosti a k správcom v konkurznom (vyrovnacom) konaní. Pokračovanie v ďalšom čísle HN.