Ako stimulovať investorov - Jančík, Ľuboš
Prierez opatreniami na podporu investícií na Slovensku. Stratégia podpory prílevu priamych zahraničných investícií. Daňový úver a investičné stimuly. Prekážky prílevu PZI. Budovanie priemyselných parkov. Úlohy Európskej investičnej banky a Európskej banky pre obnovu a rozvoj v podpore investícií.