<The> Problems of agricultural entrepreneurial activity in less favorable areas (LFA) in CR - Trávníček, Zdeněk
Historický vývoj českého poľnohospodárstva. Program ekonomickej a sociálnej reformy európskej poľnohospodárskej politiky. Trendy v českom poľnohospodárstve. Situácia v poľnohospodárskom podnikaní v menej priaznivých oblastiach v ČR.