Characteristics of land ownership and land utilization structure ten years later economic-social changes in Hungary - Tóth, Erzsébet
Vlastníctvo pozemkov a využitie pôdy v maďarskom poľnohospodárstve. Charakteristika vlastníckej a uživateľskej štruktúry desať rokov po sociálno-ekonomických reformách.