Projekt e-government: ako zefektívniť štátnu a verejnú správu - Krnčok, Peter
Jednou z foriem ako zefektívniť štátnu a verejnú správu je i projekt e-government - jeho ciele. Príklady automatizácie služieb v USA. Ciele iniciatívy e-Europe. Situácia na Slovensku. Viaceré scenáre sprostredkovania služieb štátnej a verejnej správy občanom a podnikateľom prostredníctvom moderných informačných technológií.