Štátny rozpočet a podniková sféra - Staněk, Peter
Finančné zaťaženie podnikovej sféry. Potreba prehodnotenia celkovej štruktúry štátneho rozpočtu. Finančný výhľad štátneho rozpočtu ako podmienka odhadovania podnikateľského prostredia. Dôsledky presunu kompetencií na samosprávne orgány pre podnikovú sféru. Ďalší vývoj vzťahu štátneho rozpočtu a podnikateľskej sféry.