Radikálny prevrat vo vymenúvaní osôb do funkcie likvidátora - Gavalec, Miroslav
Pokračovanie z HN č.180/01 o postavení likvidátora. Návrat do pôvodného stavu a zmeny v osobe likvidátora. Skončenie likvidácie. Samočinné otvorenie likvidačného konania. Osobitosti likvidácie pri jednotlivých druhoch obchodných spoločností. Pokračovanie v ďalšom čísle.