HDP rástol aj v druhom štvrťroku v očakávaných intervaloch - Apolen, Peter
Tempo ekonomického rastu SR v druhom štvrťroku 2001. Rast HDP. Nárast investícií. Výrazné spomalenie konečmej spotreby domácností. Výška priemernej nominálnej mzdy. Nárast spotreby štátnej správy. Schodok zahraničnoobchodnej bilancie - spomalenie vývozu. Z odvetví najvyšší nárast HDP vykázali služby.