Konkurenčná výhoda nízkych nákladov - Vokoun, Jaroslav
Podniky musia byť držiteľmi konkurenčnej výhody v záujme dosiahnutia konkurencieschopnosti. Nízke náklady ako jedna z konkurenčných výhod. Vplyv úspor z rozsahu (veľkovýroby) na náklady podnikov. Právne a inštitucionálne faktory vplývajúce na náklady. Stratégia riadenia korporácií vo vzťahu k nákladom.