Odvetvové analýzy - nový produkt S.R.A.
Nezávislé odvetvové analýzy - jeden zo základných nástrojov podpory moderných systémov riadenia rizika. Ciele projektu poskytovania odvetvových analýz. Kvalita analýzy je determinovaná hlavne kvalitou analytických procesov.