Do riadenia štátneho dlhu i záruk chce vláda zaviesť poriadok - Medžová, Andrea
Výška štátneho dlhu koncom prvého polroka r. 2001. Príčiny vzniku takéhoto dlhu. Legislatívne predpoklady pre Slovensko pri vstupe do Európskej menovej únie pre výšku vládnej zadlženosti. Spôsob úhrady dlhov. Nejednoznačnosť pri poskytovaní záruk. Dlhová agentúra. Limity pre dlh. Zmeny v zárukách.