Michael Korwin: Rating nie je rozsudok - Baťo, Rado
Rozhovor s viceprezidentom pre rozvoj obchodu v Európe ratingovej agentúry Moody's Investors Service Michaelom Korwinom. Agentúra rozbehla svoje podnikanie aj na Slovensku. Záujem prejavili hlavne mestá a obce. Význam ratingu. Rating krajiny, rating firiem. Zrušenie ratingu.