Formovanie podnikateľského prostredia, jeho problémy a výhľady - Petrík, Borislav
Parametre podnikateľského prostredia. Inštitucionálne zabezpečenie a legislatíva. Nevyhnutnosť variabilnej veľkostnej štruktúry podnikovej sféry (podnik malý, stredný, veľký). Analýza súčasného stavu podnikateľského prostredia na Slovensku. Tendencie podnikateľského prostredia na Slovensku a ich optimalizácia.