Nový zákon o reklame - Vozár, Jozef
S účinnosťou od 1. mája 2001 vstúpil do platnosti zákon č. 147/2001 Z.z. o reklame a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Nový zákon nadväzuje na skúsenosti s aplikáciou pôvodného zákona č. 220/1996 Z.z. o reklame v znení neskorších predpisov, ktorý mal vážne nedostatky. Právna úprava reklamy v právnom poriadku SR. Definícia reklamy podľa nového zákona o reklame.