Osobitosti nehmotného investičného majetku a jeho účtovné zobrazenie - Baštincová, Anna
Pokračovanie príspevku o osobitostiach účtovania nehmotného investičného majetku. Typické účtovné prípady pri obstaraní NIM kúpou. Účtovanie obstarania NIM vlastnou činnosťou za účelom obchodovania alebo opakovaného predaja. Účtovanie obstarania NIM vlastnou činnosťou pre interné potreby podniku. Iné spôsoby obstarania NIM.