Triedenie nákladov a kalkulačné metódy Kalkulujeme náklady výkonov - Neufeld, Juraj, 1946-
Praktické zostavovanie kalkulácií. Kritériá triedenia nákladov. Triedenie nákladov podľa nákladových druhov. Praktické príklady.