Jak ovlivní e-business pojišťovnictví?
Predpokladaný budúci vývoj poisťovníctva vychádza z niekoľkých základných hypotéz. Krátkodobý a strednodobý horizont vývoja - nová éra poisťovníctva. Dlhodobý vývoj - orientácia na hlavné kompetencie.