<The> Restructuralisation and adaptation of entrepreneurial structures of food and agricultural complex to the European agrarian structures - Gozora, Vladimír
Analýza súčasnej podnikateľskej štruktúry poľnohospodársko-potravinárskeho komplexu. Na detaile sektorov poľnohospodárstva, potravinárstva a služieb sú dokumentované vzniknuté nerovnovážne stavy a ich riešenie. Tvorba prechodných prechodných podnikateľských štruktúr a ich prispôsobovanie európskym agrárnym štruktúram. Predikcia vývoja podnikateľskej štruktúry a očakávané štruktúrne a procesné zmeny v poľnohospodársko-potravinárskom komplexe pri vstupe do Európskej únie.