Systems of employees assessment in the enterprises of agricultural basic industry - Višňovský, Jozef
Systémy hodnotenia pracovníkov v podnikoch poľnohospodárskej prvovýroby. Kritériá hodnotenia pracovníkov. Metódy hodnotenia pracovníkov.