Poistný systém má zvýšiť princíp zásluhovosti - Reiselová, Eva
Návrh dlho pripravovaného a očakávaného zákona o sociálnom poistení je v súčasnosti v pripomienkovom konaní. Zmeny, ktoré navrhuje zákon. Návrh je založený na priebežnom systéme financovania. Vyrovnanie veku odchodu do dôchodku. Nevyhnutnosť informačného systému.