Transformácia a krízový manažment ako dva prístupy k reforme podnikovej sféry príklad podnikov oceliarskeho priemyslu v Slovenskej republike a v Kórejskej republike v druhej polovici 90. rokov - Brzica, Daneš
Hospodárskopolitické otázky súvisiace s reštrukturalizáciou veľkých podnikov v oceliarskom priemysle. Porovnanie situácie v SR a Kórejskej republike. Teoretické a politické aspekty zmien v podnikovej sfére a štátna podpora priemyslu. Reformné zmeny v podnikovej sfére SR a KR. Problémy reštrukturalizácie a správy korporácie firiem VSŽ Košice a Pohang Iron and Steel Company (POSCO).