Zatiaľ bez konkurencie
Automobilový trh na Slovensku zaznamenáva konjunktúru. Porovnanie predaja osobných automobilov v SR podľa značiek. Objem lízingu jednotlivých komodít. Najväčšie lízingové spoločnosti v SR podľa objemu lízingu áut. Špecifikácia objemu lízingu vozidiel.