Priemyselná politika vo vzťahu k sociálnemu dialógu - Uhrík, Jozef
Zhodnotenie komplexného hospodárskeho rozvoja Slovenska od roku 1990. Východiskom, nie celkom dobre zvládnutého transformačného procesu, by mala byť reštrukturalizácia priemyslu a s ňou súvisiaci sociálny dialóg.