Podnikanie je viac ako byrokracia - Ridderstrale, Jonas
Rozptyl vedomostí. Rozmanitosť vedomostí. Hĺbka vedomostí. Trvanlivosť vedomostí. Reakcia spoločnosti. Plochá štruktúra. Flexibilita. Pohotovosť. Príbuznosť. Zložité štruktúry.