Pojištění pro energetiku - Janata, Jiří
Poistenie technických rizík oslávi v prvej dekáde 21.storočia 150. výročia. Tri vlny priemyselnej revolúcie a s tým súvisiaci rozvoj poistenia strojov, techniky a energetiky. Cesty k získavaniu energie.