Auto jeseň 2001
Mimoriadna sekcia Trendu. Trh s automobilmi na Slovensku. Trend testy automobilov. Technické novinky a zlepšenia. Pohonné hmoty. Lízing. Cenník niektorých osobných automobilov na Slovensku.