Zákonné opravné položky pri predaji alebo vklade podniku Právne, účtovné a daňové aspekty - Frimmelová, Anna
Hľadisko obchodného a občianskeho práva. Opravné položky k pohľadávkam z hľadiska účtovníctva. Opravné položky k pohľadávkam z pohľadu dane z príjmov. Problematika sa vzťahuje na zákonné opravné položky k pohľadávkam voči dlžníkom v konkurznom a vo vyrovnávacom konaní.