Vplyv priamych zahraničných investícií na ekonomiku Slovenska - Hošková, Adela
Vývoj prílevu priamych zahraničných investícií (PZI) na Slovensku. Medzinárodné postavenie Slovenska v príleve PZI. Vývoz PZI. Vplyv PZI na obchodnú a platobnú bilanciu. Regionálne rozloženie PZI. Vplyv PZI na zamestnanosť, produktivitu práce a know-how. Prepojenie PZI na domáci priemysel.