Národná banka Dánska - Bogdányiová, Barbora
Poslanie a história centrálnej banky Dánska - Danmarks Nationalbank. Najvyššie orgány banky. Menová politika, devízový režim a euro. Služby vláde. Organizačná štruktúra banky.