Vplyvy globalizácie na súčasné firmy - Bonko, Ivan
Definície a základné stránky globalizácie. Štrukturálna globalizácia. Adaptačné procesy, ktorými sa začal prechod k novému technologickému spôsobu výroby. Dynamizácia komparatívnych výhod. Konkrétne príklady firiem zo Slovenskej republiky.