Čo znamená globalizácia? Výhody - a dôsledky - Schnabl, Hermann
Poukázanie na praktické dôsledky globalizácie. Objasnenie známych teórií prostredníctvom praktických skúseností, ktoré tvoria základ globalizácie. Liberalizácia ako priekopník svetového hospodárstva pre globalizáciu. Komunikácia ako rozhodujúci faktor globalizácie. Dôsledky pre obchodné koncerny spôsobené globalizáciou.