Záujem turistov o malé ostrovy Trinidad a Tobago rastie - Mišúnová, Ema
Základná geografická charakteristika atraktívnych ostrovov v oblasti Karibiku - Trinidadu a Tobaga. Možnosti rozvoja cestovného ruchu Trinidadu Tobaga.