Úroveň a tendencie vo vývoji zahranično-obchodných vzťahov SR so zameraním na výsledky zahraničného obchodu v roku 2000 - Burda, Štefan
Vývoj ekonomiky Slovenska v rokoch 1998-2000 vo väzbe na vývoj svetovej ekonomiky a integračné systémy. Vývoj zahraničného obchodu SR. Teritoriálna štruktúra zahraničného obchodu. Tovarová štruktúra zahraničného obchodu. Vývoj cien slovenskej vývoznej produkcie a hmotného objemu vývozu. Nepriame vývozy. Očakávaný vývoj ZO SR v roku 2001 a v ďalšom období. Prognóza vývoja ZO do konca roku 2001.