Integrácia kladie požiadavky aj na verejnú správu - Zemanovičová, Daniela
Dokončenie z HN č. 178/01. Tri typy moderného riadenia verejnej správy. Hodnotenie výsledkov v orientovaní sa organizácie na občana, v oblasti personálnej a vplyvu na spoločnosť. Kľúčové výsledky v efektívnosti.