Slovenská televízia - Pálková, Sylvia
Z obsahu: Český štátny rozpočet televízii nepomáha, slovenský áno. Prepad príjmov z reklamy STV zastavila až tento rok. Ozdravné kroky v STV sa v mnohom podobajú tým, ktoré roky robí Česká televízia. Televízie sa navzájom obviňujú z dumpingu.