Struktura a vývoj nezaměstnanosti v ČR v souvislosti s vývojem HDP - Fischer, Jakub
Analýza na základe porovnávania medziročných zmien vývoja nezamestnanosti a medziročných zmien vývoja HDP od roku 1995 až 2000 v ČR. Štruktúra nezamestnanosti podľa veku, podľa vzdelania, podľa pohlavia. Vzťah medzi vývojom HDP, zamestnanosti a miezd.