Pracovní spokojenost a její psychologické souvislosti - Paulík, Karel
Teoretické a praktické súvislosti fenoménu pracovnej spokojnosti. Analýza podstatných javov súvisiacich s chápaním spokojnosti ako globálneho zážitkového javu, kognitívne hodnotenie, pracovná adaptácia, emócie a behaviorálna reakcia. Psychologické teórie pracovnej spokojnosti a metódy jej skúmania.