Charakteristika podnikatelské populace v České republice v roce 1999 - Palas, Stanislav
Výsledky medzinárodného projektu o novo vzniknutých podnikoch v krajinách s prechodnou ekonomikou strednej a východnej Európy, vrátane Česka i Slovenska. Charakteristika ekonomických subjektov vo väzbe na štatistický register ekonomických subjektov i podľa ďalších hľadísk. Základná charakteristika podnikateľov - fyzických osôb.