Odhaľuje a zvádza - Janáková, Katarína
Je teasing iba hračkou kreativity, alebo strategickým nástrojom v komunikácii? Čo je teasing - definície teasingu. Podľa slovníkovej definície je teasingová kampaň alebo teasingová reklama taktikou na získanie záujmu respondenta a na dosiahnutie väčšej zainteresovanosti na kampani. Konkrétne príklady teasingu na Slovensku.