Mecenáš podporuje, sponzor kupuje - Môciková, Renata
Sponzor kupuje práva, kupuje šport ako produkt, kupuje imidž. Slovenský trh v oblasti športového sponzoringu. Odlíšenie športového sponzoringu od klasickej reklamy. Športový sponzoring a jeho komunikačný prostriedok.