100-ročné fialové pokušenie - Brisudová, Jana
V roku 2001 oslavuje sté výročie značka Milka, jedna z najznámejších v Európe. Legenda uvedenia tejto značky na trh. Postavenie značky Milka na trhu. Výrobcovia čokolády podľa objemov reklamy.