Kde sa dvaja bijú, môže vyhrať tretí? - Môciková, Renata
Marketingový súboj, ktorý sa odohráva v oblasti marketingovej komunikácie. Vyostrený boj medzi Eurotelom a Globtelom vyvolaný súperením pri uvádzaní prepaidových a postpaidových služieb (predplatených kariet a paušálnych programov). Hlavné benefity a riziká prepaidu. Zákaznícka štruktúra obidvoch operátorov. Prehľad vývoja ukazovateľov spoločností Globtel a EuroTel (1997-2001). Akú stratégiu by v konkurencii týchto operátorov mal zvoliť tretí operátor. Projekt víťazného tímu mediálnych komunikačných odborníkov a kreatívcov.