Quo vadis?
Vplyv otvorenia svetového trhu na výrobu nábytku. Štruktúra výroby a trhu s nábytkom v Čechách. Nie len vyrobiť, ale aj predať. Vývojové trendy nábytku. Čo naznačujú postoje a nároky spotrebiteľov. Najlepšia prezentácia nábytku - veľtrhy. Nezaháľa ani e-business v tejto oblasti.