Optimální komunikaci pro moderní velkoobchod - Černý, Josef
Činnosť moderného veľkoobchodu je dnes nemysliteľná bez dobre fungujúceho informačného systému. Požadované vlastnosti na IS. Vrstvy informačného systému - štyri samostatné funkčné celky. Správne riešenie IS musí byť vyvážené.