Jak ušetřit na příjmu maloobchodní informační systém pod drobnohledem - Frouz, Jan
Metódy evidencie prijatého tovaru na sklad. Základ je v identifikácii tovaru. Dôsledné vyúžívanie katalógu tovaru. Fyzická kontrola tovaru terminálmi vybavenými skenermi. Varianty pohybu zásob.